Partener Comercial Lyoness

 

Lyoness.
Bani înapoi la fiecare cumpărătură

Lyoness este o societate de cumpărători independentă, care cuprinde mai multe ţări şi branşe. Avantajul unic în felul său pentru toţi membrii: ei primesc bani înapoi la fiecare cumpărătură şi cheltuială efectuată la unul din cei peste 20.000 de parteneri comerciali Lyoness!

Succesul şi viitorul unei întreprinderi depind întotdeauna pe de o parte de o idee extraordinară, pe de altă parte şi de o viziune clară şi de filozofia bazată pe acestea.

De aceea, motto-ul societăţii de cumpărători Lyoness este:

 

Împreună suntem puternici!More Lyoness videos


Ideea

Motto-ul Lyoness „Bani înapoi la fiecare cumpărătură“ uneşte membrii şi partenerii comerciali ai societăţii de cumpărători Lyoness în întreaga lume. Forţa deosebită a acestei comunităţi internaţionale reiese din situaţia sa de win-win-win unică în felul său: Fiindcă pe lângă membrii şi partenerii comerciali profită la fiecare cumărătură efectuată prin Lyoness şi persoanele nevoiaşe datorită Lyoness Child & Family Foundation.

Hubert Freidl a înfiinţat Lyoness în iulie 2003 şi este astăzi CEO Lyoness International AG şi cel care a venit cu această idee, precum şi motorul întreprinderii.

 

Viziunea


Filozofia

Împreună putem realiza şi mai multe!


Lyoness Child & Family Foundation.

O parte din întregul rulaj realizat prin intermediul Lyoness este transferat către fundaţia Lyoness Child & Family Foundation înfiinţată în mai 2008. Sub motto-ul „Prin formare – susţinem viaţa“, fundaţia oferă oamenilor nevoiaşi şanse mai bune în viaţă prin proiecte de ajutorare şi de formare.

„Încă de la început scopul meu a fost ca de succesul propriei mele întreprinderi să beneficieze şi cei care, de cele mai multe ori datorită lipsei de educaţie, nu au şansa să îşi poată pune în practică ideile, aşa cum fac eu. O reţea socială precum Lyoness are posibilitatea de a sprijini şi sunt încântat de faptul că şi noi am făcut paşi în această direcţie prin înfiinţarea Child & Family Foundation“, exprimă Hubert Freidl cu bucurie

© allin-top-audio.ro - Toate drepturile rezervate!